Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs Scriere Proiecte Fonduri Europene
650 lei
Brand
Neotrust
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cursul Practic de Scriere Proiecte si Accesare Fonduri Europene se desfasoara in sistem de video-conferinta, prin intermediul aplicatiei Zoom. Aplicatia este gratuita si va trebui instalata pe dispozitivul dumneavoastra inainte de inceperea cursului. Inainte de inceperea cursului trainerul va va tansmite detaliile de logare pe email.

Cursul este structurat pe o durata a 12 ore si isi propune sa va familiarizeze cu practica proiectelor finantate din fonduri europene nerambursabile, acoperind toate etapele necesare, prin studii de caz si exemple practice, prin metoda invatarii experentiale. In cadrul cursului veti invata cum sa scrieti si sa depuneti un proiect de fonduri europene. Intreg timpul cursului este alocat partii practice, deloc celei teoretice. Cursul se adreseaza persoanelor din mediul privat sau public care doresc sa incepa o cariera in domeniul consultantei de fonduri europene sau care doresc sa se dezvolte personal sau profesional, DAR si antreprenorilor care doresc sa demareze un startup cu fonduri europene.

Cursantii antreperenori invata cum sa isi sporeasca sansele de a obtine finantare, beneficiind de know-how-ul unui consultant experimentat. Persoanele care participa la cursul de Proiecte Fonduri Europene - Scriere si Accesare pentru ca ulterior sa devina Consultanti gasesc nu doar toolurile necesare pentru acest pas in cariera ci si cunostiintele si tips & tricks. Reprezentantii institutiilor publice sau a ONGurilor invata sa identifice oportunitatile de finantare disponibile si sunt ghidati de un consultant experimentat. Toti cursantii stiu sa scrie un proiect de fonduri euopene de la 0 la finalul acestui curs, beneficiind de macheta de generare proiect si modele de proiecte.
Din Gura in Gura