Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs accesare fonduri europene pentru incepatori
290 lei
Brand
Neotrust
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Invata sa scrii singur cererea de finantare si sa accesezi fonduri nerambursabile participand la cursul organizat de firma de consultanta Neotrust: Curs Accesare Fonduri Europene Incepatori.

Datorita situatiei pandemice actuale acest curs se desfasoara doar in sistem online, prin video-conferinte. Spre deosebire de alte cursuri de pe piata aici nu vei gasi teoria fondurilor europene ci chiar vei invata sa elaborezi singur cereri de finantare, sa le depui si sa accesezi fonduri nerambursabile. Vor fi abordate linii de finantare de complexitate redusa, potrivite pentru incepatori in domeniul accesarii de fonduri europene.

Te vei familiariza cu platforma IMM RECOVER si modulele acesteia, precum si alte elemente cheie: verificarea eligibilitatii, verificarea documentelor necesare elaborarii cererii de finantare, inregistrarea beneficiarilor pe platforma, cererea de finantare, depunerea, semnarea contractului de finantare, procesul de contestatie, implementarea. Invata sa scrii cereri de finantare si sa accesezi fonduri europene nerambursabile!

https://www.neotrust.ro/curs-accesare-fonduri-europene-nerambursabile-incepatori/
Din Gura in Gura